lördag 31 oktober 2009

Sjönsång för änglarna och bajskorvar till kaffet


Nu har vi firat Halloween och allhelgona. Vi har tänt ljus för alla änglar och sjungit vackert på kyrkogårdarna. Det är något speciellt med att vara på kyrkogården den här helgen. Rofyllt och så vackert. Det känns skönt att veta att farmor finns där nånstans. Även om hon gick bort alldeles för tidigt och aldrig fick träffa mina barn så är jag säker på att hon är med mig och att hon hörde när Nova sjöng blinka lilla stjärna för henne.

Lite Halloween har vi även hunnit med. Tänkte först hoppa över det då Robert jobbar hela helgen, men Nelly ville ha fest! Vi pyntade vackert med allehanda atteraljer och skar ut fina huvuden i nån konstig frukt. (pumporna var slut). PÅ menyn stod Fingrar med blod och huggtänder, bloddroppar och gamla gula tänder. Snus och vattendricka och bajskorvar till efterrätt. MUMS!!! Bajskorvarna hade Nelly och NOva gjort alldeles själva av kokosbollssmet.

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen skall gå klart och tjejerna kollar bolibompa, Nova med handen i goshålet såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar