onsdag 31 mars 2010

Det sägs att tre tjejer har svårt att hålla sams..

Tisdagskvällen på Gruvvägen var ett lysande exempel på att så är fallet.
Med en storasyster som hade sovit dåligt och troligvis håller på att komma in i en 6års trots. En lillasyster som brås på sin mor när det gäller 2-3års humör och tycker att det var extra roligt att sätta sig på tvären för att slåss om uppmärksamheten med sin syster. Och en mamma med mensvärk och noll tolamod kvällen till ära.
Det började redan på dagis då Storasyster var arg på mamma för att hon hade blöta strumpbyxor på sin hylla. Lillasyster blev sen förbannad för att mamma hade en kasse mat i handen, och hon inte fick en hel hand att hålla i utan endast en tumme!!

Kvällen fortsatte med matvägran, fel program på tv och en arg lillasyster som inte fick gå ut och åka sparkcykel i snön. Inte blev saken bättre när vi skulle gå upp för att ta på pyjamasarna och vi möttes av två riktigt stökiga rum. Bad dem att städa... utan resultat.. Hotade dem med att avsäga mig från mammarollen... utan resultat. Mutade dem sen med en varsin bok.. det gav resultat. Dock under protester. Lillasyster gjorde inte så mycket, det var jag som städade hennes rum när hon sen visade sig i dörruppningen och rummet var i sin ordning så muttrade jag nåt i stil med. Du måste hjälpa till att städa Nova!! Varpå hon såg sig omkring, sträckte ut armarna och såg oskyldig och och sa - Men titta mamma det är ju städat!!!

Läste en bok för barnen, sa godnatt, smög ner i soffan, och tjuvade av ungarnas godis som jag skall fylla äggen med...

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha ja vem bråds de små prinsessorna på mer än mamman????...Kram vi ses på fredag!!!

    SvaraRadera
  2. Du tjuvade inte så dåligt heller!!!! Vi kommer aldrig bli smaaaaaaala! SUCK! Vi har inte tOlamod med dieter

    SvaraRadera