tisdag 24 november 2009

En månad kvar till jul

Även då jag har 1000 saker att göra inför julen så är jag än så länge lugn. Vi bestämde tidigt att tjejerna skulle få en ordentlig sak + lite smått. I helgen var vi och betade av listan med julklappar till barnens kusiner och julklappsbyte. Skall väl börja kolla recept och inspiration för julmaten.

Det känns som om allt med julen och det som hör den till känns rätt oviktigt efter ytterligare en kraschlandning i familjen. Detta året har verkligen varit nattsvart. Alldeles för många har ryckts ifrån oss alldeles för tidigt. Separationer och sjukdomar.

Skall nog tvinga mig själv att baka lite julgodis och sätta upp lite stakar i fönstren så att man får lite julstämning i kroppen. Barnen längtar ju så och man får hoppas att deras sprallighet, förväntan och längtan smittar av sig.

Ett uppmaning till alla, säg till dina nära hur mycket du tycker om dem, du vet aldrig när det kan vara för sent. Ta ingenting för givet, sträva inte bara efter att få något bättre utan njut av det du har.

2 kommentarer:

  1. Hej gumman!
    Hur är det? Vad är det som har hänt?
    Ring om du vill prata.

    Många många kramar Affi

    SvaraRadera
  2. Ja tänk va viktigt det är att vi berättar hur viktiga vi är för varandra!!!! Vi är verkligen rika som får ha nära och kära bredvid oss!!! Kram gumman!!!!

    SvaraRadera