måndag 5 mars 2012

Full rulle...


Fattar inte hur dagarna kan gå så fort, i synnerhet helgerna. Men vi har iaf fått en hel del gjort. Vi har rensat ut helt i gillestugan. Packat ner all gips och isolering i säckar som nu väntar på att hamna på returen. Så började vi med att skrapa betonggolvet rent från lim.... Vi höll på hela eftermiddagen och fick bort ca 3 kvm. Nu är det bara resten kvar! Vi hade inte rätt verktyg och det mest effektiva vi hade hemma och som gick att få tag på en söndag i Norberg var en kofot. Så det tog sin tid vill jag lova.

Lite skoj har vi hunnit med också, barnkalas såklart. Och så var familjen Malm/Rask på besök på lördagen. Lilla Sigge hade pyjamasen med sig och efter att ha badat med Nova så somnade han gott i Mosters famn. Dock så blev han störd i sin skönhetssömn av glada melidifestivaltittare som var lite för högljudda så han fick åka hem och sova på riktigt.

Men nu är det måndag och snart skall jag äntligen få åka och träna volleyboll. Första gången på flera veckor, då jag haft en riktigt seg förkylning.

Men innan dess tänkte jag bjuda morsan på en mustig gulasch med ungerskt bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar