söndag 23 augusti 2009

söndag



Så var helgen slut lika fort som den kom, Robert jobbade hela helgen så det var lugnt hemma med tjejerna. Passade på att åka o hälsa på mamma i Söderbärke och blev bortskämd med att bli bjuden på lunch och tjejerna lekte..., själv kunde man bara läsa en tidning OSTÖRT det är lyx. Kom hem och tänkte bjuda tjejerna på flygande jacob. Tänkte att detta kommer de verkligen att gilla, de gillar ju alla ingridienser för sig. Men det slutade med att de tog en tugga var och deklarade att det var minsann inte gott. Försökte övertala dem att smaka men det var lönlöst. Nelly fick en liten tv av sin moster så på kvällen låg hon och tittade på film i sitt rum. Hon börjat verkligen bli stor nu.


Byggde ett litet växthus till tomaterna så de kan hinna mogna innan hösten kommer på riktigt. och passade på att städa på balkongen medans tjejerna badade.

Med gårdagens middagsfiasko i bagaget så blev det pizza till middag, det blev succé


Sitter nu och försöker ladda upp bilder på Fb men det bara hänger sig... ibland blir man riktigt less på tekniken.... får nog ge upp och övergå till att titta på Sex and the City med båda ögonen i stället ...




godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar