söndag 4 juli 2010

Födelsedagshelg

Så har man levt och överlevt denna helgen som alltid när någon av tjejerna fyller år innebär att huset blir fullt av folk. paket och papper överallt och jag springer runt som en yr höna och skall plocka och försöka hinna prata med alla. men det ä rhärligt och jag tycker att det är kul att alla får träffas och jag innbillar mig att även gästerna tycker det är trevligt. Nelly var nöjd med dagen, hon hade en liten svacka på eftermiddagen då solen och brist på sömn visade sig i ett surt humör. Men det gick över när vi fick svalka oss i sjön.

Vid det obligatoriska kvällspratet om hur dagen varit så var hon så glad, äääääääääääääälskade sina nya rullskridskor och hade nog gärna sovit med dom på. Att hon fick trippla klänningar gjorde inget, om en var smutsig så kunde man ju ta en ny nästa dag sa hon och skulle inte byta.

En glad och nöjd födelsedagsflicka innebär även en glad och nöjd mamma. Och en tröött mamma, trött av en helg full av hålligång och av allt pollen. Somnade nog innan nio igår av ren utmattning.

Nu är det bara att försöka ladda batterierna för på lördag blir det etapp 2
KOMPISKALAS!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar